Rejser og ture

I løbet af året rykket vi ud af huset og er sammen på en anden måde. Når vi skifter rammerne ud og ryster posen, sætter vi fokus på det sociale og sammenholdet. I de nye omgivelser får alle nye oplevelser og nye venskaber blomstrer. 

De fleste kommer til at snakke med nogle, de ikke plejer at snakke med får mulighed for at bo på værelse med nogen, de ikke bor med normalt. På turene har alle et ansvar for hinanden og for fællesskabet, og det er med til at udvikle alle elever socialt.

Vi tager typisk på en eller to udlandsture og et par hytteture i Danmark

Fælles Udlandstur

Hvert år tager hele skolen af sted på en udlandsrejse i løbet af foråret – og vi har opdaget, at Malta er skønt! Her danner hav, grotter og sydeuropæisk byliv rammen om vores fællestur.

Vi bor i små lejligheder med store fællesarealer, så der er plads til at vi alle kan samles og lave aktiviteter sammen. Men du skal også ud på tur med din kontaktgruppe og med dit linjefag – og udover det, er der mulighede for at vælge forskellige aktiviteter og ture på tværs af fag og kontaktgrupper.

udlandsrejse

Billede fra linjetur, hvor man kan se, de er i udlandet

LINJETUR

Hver linje tager typisk af sted på en større linjetur. Det er forskelligt fra linje til linje, hvor man tager hen, hvor længe og hvor ofte. Men alle tager på mindst en længere tur. 

Flere linjer har før taget til Berlin, men linjeturen kan lige så vel være i Danmark. Det vigtigste er, at hele linjen laver noget sammen, som er relevant for linjen. Adventure har f.eks. være på XX og Basket i XXX. 

Der er også linjedage i løbet af året, som nogle af linjerne bruger på at tage på tur. Du kan læse mere om linjedagene her. (link)Introtur

For at ryste hele gruppen sammen tager vi i løbet af de første uger afsted på en fælles introtur. Det foregår i Danmark, og der er fokus på fællesskabet. Derfor laver vi en masse sjove lege og aktiviteter. De sidste par år er turen gået til Bøsøre Strand Feriepark, hvor vi bor boet i små hytter med andre fra ens linje. Hver hytte står selv for at lave mad – men bare rolig, vi handler ind. 

I Bøsøre har vi badet, spillet minigolf, lavet bål, hygget og en masse andre aktiviteter. Men hvem ved – måske er introturen anderledes næste år. En ting er dog sikkert: Det bliver sjovt!