Linje

Dans

dans
Graphic element
Dans
Graphic element
Dans
Graphic element
Dans
Graphic element

Danselinjen er for dig som har interessen og lysten til at prøve kræfter med dans. Hvad end du er rutineret eller nybegynder, vil vi kunne udfordre dig med nye stilarter og perspektiver på dans.

På danselinjen vil vi give dig en solid dansefaglig base, udvikle dit koreografiske potentiale samt udvide din viden omkring dans – både kropsligt og teoretisk.
Dansestilene på skolen vil være et spændende udpluk af forskellige stilarter fra bl.a. Hip Hop, Girly Style, Moderne og Contemporary til de mere eksperimenterende og fusionerede stilarter, hvor vi mikser lidt af det hele.

I timerne arbejder vi med koreografier og produktioner, både færdigt materiale, men også hvor du selv er med til at koreografere.

Udgangspunktet på danselinjen er netop at give dig redskaber til at udvikle dit kreative potentiale til selv at skabe og koreografere bevægelse og dans. Træningen vil veksle mellem lærerstyret teknisk grundtræning i et udvalg af dansestile og lektioner, hvor der sammen improviseres og eksperimenteres med bevægelsesmuligheder og kropslige udtryk. For at underbygge din styrke, smidighed og kropsbevidsthed, vil styrketræning og yoga indgå som en del af opvarmning og/eller afspænding. I løbet af året vil vi have forskellige visninger og forestillinger både på og udenfor skolen. Du har dit linjefag i 4 gange 90 minutters undervisning om ugen. Og der vil indgå hele linjedage i løbet af året. Vi tager desuden også ud og se forestillinger, og I vil prøve at blive undervist af andre undervisere

Oplev skolen

Vi arbejder med, at...

  • Udforske forskellige dansestilarter og bevægelsesformer
  • Opøve en danseteknisk base med balance, styrketræning og smidighed i fokus
  • Opøve evnen til at arbejde og tænke kreativt med koreografi gennem improvisation og udforskning af grænser og kroppens bevægelsesmuligheder.
  • Opøve en teoretisk forståelse for kriterierne for god koreografi gennem komposition og musikforståelse
    • Lave opvisninger og forestillinger undervejs i forløbet

Du kan se danselinjens instagramprofil her.

Journalist linjen
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Journalist

På JOURNALIST lærer du at formidle den personlige fortælling eller breaking news gennem skrift, lyd eller billeder. Du får lov at udvikle dine evner med både kamera, mikrofon og pen, når vi sammen udforsker de redskaber, man gør brug af som journalist.

Læs mere om Journalist-linjen.

Film linjen
Afspil video om Film linjen
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Film

På FILM får du mulighed for at fortælle den historie du brænder for. Du vil i løbet at året blive præsenteret for forskellige fortælletekniker og medier. Drømmer du om at arbejde indenfor medie/film brancen? så har du her en mulighed for eksperimentere og dygtiggøre dig.

Læs mere om Film-linjen.

Adventure linjen
Afspil video om Adventure linjen
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Adventure

På ADVENTURE samles de elever, der vil have et år fyldt med udfordring, fart og spænding i den indbydende sydfynske natur, hvor mountainbikesporene starter lige udenfor døren og hvor havet kun ligger et stenkast væk? Der vil være en vekslen mellem aktiviteter præget af ro, fordybelse, koordination, koncentration, balance, spænding, høj puls og adrenalinsus.

Læs mere om Adventure-linjen.

Basket linje
Afspil video om Basket linje
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Basketball

På BASKETBALL samles både erfarne og nye spillere. For nogle er basketball en mærkelig sport med en kurv i hver ende, for andre er det om lækre driblinger og højtflyvende dunk. For os på Svendborg Efterskole er det en livsstil!

Læs mere om Basketball-linjen.

Foto linjen
Afspil video om Foto linjen
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Foto

På FOTO vil du opdage at fotografi er så meget mere, end at kunne tage skarpe billeder. Det er en helt anden måde at se verden på. På fotolinjen skal vi ikke bare lære at fange øjeblikke med kameraet, men også at skabe dem selv. Vi skal lege med lyset og skabe forskellige visuelle udtryk.

Læs mere om Foto-linjen.

Verdensborger linjen
Afspil video om Verdensborger linjen
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Verdens­borger

På VERDENSBORGER kan du blive en stærk kommunikator i samfundet – med de mest moderne virkemidler. Du kan starte en løbebane inden for politisk aktivisme, ngo-verdenen, pr., reklame, kommunikation, politik – eller bare fordi elsker at debattere og afprøve dine holdninger i dialog med andre.

Læs mere om Verdensborger-linjen.

Dans linjen
Afspil video om Dans linjen
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Dans

På DANS  vil vi give dig en solid dansefaglig base, udvikle dit koreografiske potentiale samt udvide din viden omkring dans – både kropsligt og teoretisk. Dansestilene på skolen vil være et spændende udpluk af forskellige stilarter fra bl.a. Hip Hop, Girly Style, Moderne og Contemporary til de mere eksperimenterende og fusionerede stilarter, hvor vi mikser lidt af det hele.

Læs mere om Danse-linjen.

Amerikansk fodbold
Afspil video om Amerikansk fodbold
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Ameri­kansk fodbold

På AMERIKANSK FODBOLD træner du mere end bare et spil. Det lærer dig værdifulde kompetencer, som du bærer med dig i andre aspekter af deres liv. Værdier som teamwork, disciplin, udholdenhed, målsætning, håndtering af succes og fiasko er nødvendige og naturligt implementeret i amerikansk fodbold.

Læs mere om Amerikansk Fodbold-linje.

| | | | | | |