Besøgsdage

Kom på besøg

Vi er glade for nu at kunne invitere til besøgsdage på Svendborg Efterskole – se datoer nedenunder her.

Vi har yderligere gode erfaringer med onlinesamtaler med elever og deres familier, hvis du f.eks. ikke har mulighed for at komme på en af de nævnte besøgsdage. Kontakt os for at booke sådan en samtale.

Pt. har vi venteliste på alle linjer til skoleåret 2021-22
Kontakt skolen på kontor@smse.nu, hvis du ønsker at komme på venteliste på en linje.

Du kan også følge os på facebook – Svendborg Efterskole – hvor vi løbende vil orientere om forskellige begivenheder og besøgsmuligheder.

Her kan du se de foreløbigt annoncerede besøgsdage. Vi vil løbende opdatere disse muligheder.

Tirsdag d. 29. juni kl. 19.00-21.00 (kun for allerede indskrevne elever til skoleåret 2022/23

Onsdag d. 30. juni kl. 19.00-21.00 – åbent for alle skoleårgange

Torsdag d. 1. juli kl. 19.00-21.00 – åbent for alle skoleårgange

Tilmeld dig i formularen her.