Adventure

Vil du have et år fyldt med udfordring, fart og spænding i den indbydende sydfynske natur? Et år hvor du arbejder med at flytte dine fysiske og mentale grænser, udforsker forskellige discipliner samtidig med at du lærer, hvad det vil sige at være en teamplayer?
– så er adventurelinjen lige noget for dig!

Samarbejde

På adventurelinjen er det at kunne samarbejde i en gruppe et vigtigt element. Derfor arbejder vi med at skabe tillid og respekt til hinanden samt på at udvikle den enkeltes styrker og flytte grænser.

Indhold

Aktiviteterne og træningen foregår naturligvis oftest udendørs, hvor vi oplever årstidernes skiften og tilpasser os vejret. Du kommer selvfølgelig også til at lære om at opholde dig i naturen på nogle af de ture henover året, hvor bl.a. basislejrliv med overnatning, bål og madlavning indgår.
Indholdet af aktiviteterne spænder vidt og du vil komme til at opleve ro, fordybelse, koordination, koncentration, balance, spænding, høj puls og adrenalinsus.

Aktiviteter der indgår på linjen:

– Mountainbike
– Orientering
– Klatring
– Havkajak
– Teambuilding
– Grundtræning der øger din kondition og styrke
– Åndedrætsteknik/svømning
– Viden om kroppen: Fysiologi, anatomi, ernæring, idrætspsykologi og skadesforebyggelse
– Ture: Oplevelses- og overlevelsesture i lokalområdet og i vores nabolande. Det kunne f.eks. være skitur, kanotur, kajaktur, vandretur…
– Aktiviteter der er mulighed for kan indgå i begrænset omfang: Stand Up Paddle, skydning, snorkling…

Deltagelse i løb og stævner

På adventurelinjen deltager vi i forskellige stævner og konkurrencer i løbet af året, f.eks. adventure race, mtb løb, orienteringsløb og duathlon.
Afhængigt af dit ambitionsniveau vil der være masser af muligheder for at prøve dig selv af – uanset om succeskriteriet er at gennemføre eller at kæmpe om en podieplads. Det vigtigste vil dog altid være den gode oplevelse og samarbejdet med dine holdkammerater.

Hvis du er/bliver særligt begejstret for orientering og/eller at køre mountainbike, vil der være mulighed for at melde sig ind i den lokale klub og deltage i ekstra træninger og stævner.

Hvis du ikke i forvejen har en mountainbike, vil skolen stille en til rådighed.

Hvad skal du medbringe:

– Cykelhjelm
– Løbesko
– Sportstøj

Adventurelinjen er altså for dig der kan lide at bruge din krop, og som stræber efter nye personlige mål og samtidig holder af fællesskabet og udendørslivet.
Skolen ligger i ideelle omgivelser, hvor der bl.a. er mountainbikespor i skoven lige uden for døren og havet er kun et stenkast væk.
Lyder det spændende og som noget du simpelthen bliver nødt til at prøve, så kom forbi til en samtale – vi glæder os til at se dig!

Tilmeld
camps

30/10
kl. 19-21

10/11
kl. 11-13

26/11
kl. 19-21

Denne hjemmeside benytter cookies for at sikre den bedste oplevelse.