Adventure

Vil du have et år fyldt med udfordring, fart og spænding i den indbydende sydfynske natur, hvor mountainbikesporene starter lige udenfor døren og hvor havet kun ligger et stenkast væk?

Vi arbejder med at flytte dine fysiske og mentale grænser, udforsker forskellige discipliner samtidig med at du lærer, hvad det vil sige at være en teamplayer.

 

Samarbejde

På adventurelinjen er det at kunne samarbejde i en gruppe et vigtigt element. Derfor arbejder vi med at skabe tillid og respekt til hinanden samt på at udvikle den enkeltes styrker.

Sidst men ikke mindst arbejder vi via dialog på at skabe forståelse for det medansvar hver enkelt har for at få skabt et godt år for hele gruppen, og for den mangfoldighed der er på linjen.

Indhold

Aktiviteterne og træningen foregår naturligvis oftest udendørs, hvor vi oplever årstidernes skiften og tilpasser os vejret. Du kommer selvfølgelig også til at lære om at opholde dig i naturen på nogle af de ture henover året, hvor bl.a. basislejrliv med overnatning, bål og madlavning indgår.

Der vil være en vekslen mellem aktiviteter præget af ro, fordybelse, koordination, koncentration, balance, spænding, høj puls og adrenalinsus.

– Mountainbike

– Orientering

– Klatring

– Havkajak

– Teambuilding

– Grundtræning der øger din kondition og styrke

– Åndedrætsteknik/svømning

– Viden om kroppen: Fysiologi, anatomi, ernæring, idrætspsykologi og skadesforebyggelse

– Ture: Oplevelses- og overlevelsesture i lokalområdet, rundt om i Danmark og i vores nabolande. Det kunne f.eks. være kanotur, kajaktur, vandretur, skitur…

– Aktiviteter der er mulighed for kan indgå i begrænset omfang: Stand Up Paddle, skydning, snorkling…

Vi deltager i forskellige stævner og konkurrencer i løbet af året, f.eks. adventure race, mtb løb, orienteringsløb og duathlon. Ambitionsniveauet bestemmer du – det vigtigste vil dog altid være den gode oplevelse og samarbejdet med dine holdkammerater.

– Cykelhjelm

– Løbesko

– Sportstøj

Hvis du ikke i forvejen har en mountainbike, vil skolen stille en til rådighed.

SES VI?

Adventurelinjen er altså for dig der kan lide at bruge din krop, som stræber efter at udfordre dine grænser og som samtidig holder af fællesskabet og udendørslivet (også når det regner;-)

– vi glæder os til at se DIG!

Denne hjemmeside benytter cookies for at sikre den bedste oplevelse.