Linje

Basketball

basketball
Graphic element
Basketball
Graphic element
Basketball
Graphic element

For nogle er basketball en mærkelig sport med en kurv i hver ende, for andre er det om lækre driblinger og højtflyvende dunk.

For os på Svendborg Efterskole er det en livsstil!

På Svendborg Efterskole får du på basketballlinjen mulighed for at udvikle dig som basketballspiller. Om du er ny spiller eller har spillet i flere år er underordnet, det vigtigste er, at du har et ønske om at blive bedre. Dog er det en stor fordel at du har kendskab til spillet, og lyst til at træne som hold og individuelt, da vi træner 4-5 gange om ugen.Du vil blive trænet af trænere, der alle har dyrket sporten på højeste niveau. Foruden vores egne dygtige trænere vil du møde andre kompetente trænere – kendt fra det det danske og udenlandske basket miljø. Vores samarbejde med Rabbits, der spiller I basket ligaen, vil du også komme til at mærke, da der I løbet af året vil være træninger, som deres spillere står for. Ligeledes skal vi se mange af deres kampe på hjemmebane.

Træningen vil være varieret, så du får mulighed for at udvikle dig teknisk, taktisk og fysisk. Vi tilrettelægger træningen, så den enkelte spiller udfordres på sit niveau, og samtidigt bliver en vigtig del af holdet. Vi træner bl.a. i vores egen hal, som du også kan benytte til selvtræning I hverdagen. Vi skal i løbet af året spille flere turneringer på forskellige niveauer. Derudover afvikler vi på skolen træningscamps/træningsturneringer med spillere fra andre klubber.

Træningen vil være varieret, så du får mulighed for at udvikle dig. Vi arbejder med:

  • Teknisk træning
  • Taktisk træning
  • Fysisk træning

Vi tilrettelægger træningen så den enkelte spiller udfordres på sit niveau, og samtidigt bliver en vigtig del af holdet.

Oplev skolen

VARIERET OG FYSISK TRÆNING

Træningen vil være varieret, så du får mulighed for at udvikle dig teknisk, taktisk og fysisk. Vi tilrettelægger træningen, så den enkelte spiller udfordres på sit niveau, og samtidigt bliver en vigtig del af et hold. Vi skal i løbet af året spille i flere turneringer på forskellige niveauer, ligesom vi deltager i efterskolernes basketball turnering. For at du udvikler dig mest muligt har vi tilknyttet fysisk træning, så du som spiller arbejder med at blive stærkere, hurtigere, smidigere, hoppe højere og sidst men ikke mindst mere skadesfri. Vi tager med vores basketballlinje på træningslejr i udlandet hvor vi skal spille og have oplevelser med andre der ligesom os brænder for basketball. Vi har i løbet af året besøg af flere gæstetrænere fra forskellige steder i verden, som hjælper dig i din udvikling som basketballspiller.
Træningen vil være varieret, så du får mulighed for at udvikle dig. Vi arbejder med: Teknisk træning Taktisk træning Fysisk træning Vi tilrettelægger træningen så den enkelte spiller udfordres på sit niveau, og samtidigt bliver en vigtig del af holdet.
Basketball

Ses vi?

Journalist linjen
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Journalist

På JOURNALIST lærer du at formidle den personlige fortælling eller breaking news gennem skrift, lyd eller billeder. Du får lov at udvikle dine evner med både kamera, mikrofon og pen, når vi sammen udforsker de redskaber, man gør brug af som journalist.

Læs mere om Journalist-linjen.

Film linjen
Afspil video om Film linjen
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Film

På FILM får du mulighed for at fortælle den historie du brænder for. Du vil i løbet at året blive præsenteret for forskellige fortælletekniker og medier. Drømmer du om at arbejde indenfor medie/film brancen? så har du her en mulighed for eksperimentere og dygtiggøre dig.

Læs mere om Film-linjen.

Adventure linjen
Afspil video om Adventure linjen
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Adventure

På ADVENTURE samles de elever, der vil have et år fyldt med udfordring, fart og spænding i den indbydende sydfynske natur, hvor mountainbikesporene starter lige udenfor døren og hvor havet kun ligger et stenkast væk? Der vil være en vekslen mellem aktiviteter præget af ro, fordybelse, koordination, koncentration, balance, spænding, høj puls og adrenalinsus.

Læs mere om Adventure-linjen.

Basket linje
Afspil video om Basket linje
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Basketball

På BASKETBALL samles både erfarne og nye spillere. For nogle er basketball en mærkelig sport med en kurv i hver ende, for andre er det om lækre driblinger og højtflyvende dunk. For os på Svendborg Efterskole er det en livsstil!

Læs mere om Basketball-linjen.

Foto linjen
Afspil video om Foto linjen
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Foto

På FOTO vil du opdage at fotografi er så meget mere, end at kunne tage skarpe billeder. Det er en helt anden måde at se verden på. På fotolinjen skal vi ikke bare lære at fange øjeblikke med kameraet, men også at skabe dem selv. Vi skal lege med lyset og skabe forskellige visuelle udtryk.

Læs mere om Foto-linjen.

Verdensborger linjen
Afspil video om Verdensborger linjen
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Verdens­borger

På VERDENSBORGER kan du blive en stærk kommunikator i samfundet – med de mest moderne virkemidler. Du kan starte en løbebane inden for politisk aktivisme, ngo-verdenen, pr., reklame, kommunikation, politik – eller bare fordi elsker at debattere og afprøve dine holdninger i dialog med andre.

Læs mere om Verdensborger-linjen.

Dans linjen
Afspil video om Dans linjen
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Dans

På DANS  vil vi give dig en solid dansefaglig base, udvikle dit koreografiske potentiale samt udvide din viden omkring dans – både kropsligt og teoretisk. Dansestilene på skolen vil være et spændende udpluk af forskellige stilarter fra bl.a. Hip Hop, Girly Style, Moderne og Contemporary til de mere eksperimenterende og fusionerede stilarter, hvor vi mikser lidt af det hele.

Læs mere om Danse-linjen.

Amerikansk fodbold
Afspil video om Amerikansk fodbold
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Ameri­kansk fodbold

På AMERIKANSK FODBOLD træner du mere end bare et spil. Det lærer dig værdifulde kompetencer, som du bærer med dig i andre aspekter af deres liv. Værdier som teamwork, disciplin, udholdenhed, målsætning, håndtering af succes og fiasko er nødvendige og naturligt implementeret i amerikansk fodbold.

Læs mere om Amerikansk Fodbold-linje.

| | | | | | |