Basketball

For nogle er basketball en mærkelig sport med en kurv i hver ende, for andre er det om lækre driblinger og højtflyvende dunk.

For os på Svendborg Efterskole er det en livsstil!

På Svendborg Efterskole har du med basketball som linjefag mulighed for at udvikle dig som basketballspiller. Om du er ny spiller eller har spillet i flere år er underordnet, det vigtigste er, at du har et ønske om at blive bedre.

Du vil blive trænet af trænere der alle har dyrket sporten på højeste niveau og dermed få muligheden for at blive dygtigere, uanset om du er begynder eller har spillet i mange år. Foruden vores egne dygtigere trænere vil der komme meget kompetente trænere – kendt fra såvel det det danske som det udenlandske basket miljø.

Vi er stolte af vores træner på basketballlinjen, Marco Cerini, som er en kapacitet i dansk basketball. Marco har været træner i mange år og er nuværende assistenttræner for Svendborg Rabbits. Marco kommer oprindeligt fra Italien, hvor han har været træner, inden han flyttede til Danmark. Med Marco som din kommende træner, tør vi godt love, at du vil udvikle dit spil uanset dit niveau.

 

 

Træningen vil være varieret, så du får mulighed for at udvikle dig. Vi arbejder med:

  • Teknisk træning
  • Taktisk træning
  • Fysisk træning

Vi tilrettelægger træningen så den enkelte spiller udfordres på sit niveau, og samtidigt bliver en vigtig del af holdet.

Varieret og fysisk træning

Træningen vil være varieret, så du får mulighed for at udvikle dig teknisk, taktisk og fysisk. Vi tilrettelægger træningen, så den enkelte spiller udfordres på sit niveau, og samtidigt bliver en vigtig del af et hold.

Vi skal i løbet af året spille i flere turneringer på forskellige niveauer, ligesom vi deltager i efterskolernes basketball turnering.

For at du udvikler dig mest muligt har vi tilknyttet fysisk træning, så du som spiller arbejder med at blive stærkere, hurtigere, smidigere, hoppe højere og sidst men ikke mindst mere skadesfri.

Vi tager med vores basketballlinje på træningslejr i udlandet hvor vi skal spille og have oplevelser med andre der ligesom os brænder for basketball.

Vi har i løbet af året besøg af flere gæstetrænere fra forskellige steder i verden, som hjælper dig i din udvikling som basketballspiller.

Varieret træning

Træningen vil være varieret, så du får mulighed for at udvikle dig. Vi arbejder med:

  • Teknisk træning
  • Taktisk træning
  • Fysisk træning

Vi tilrettelægger træningen så den enkelte spiller udfordres på sit niveau, og samtidigt bliver en vigtig del af holdet.

Denne hjemmeside benytter cookies for at sikre den bedste oplevelse.