Linje

Basketball

Graphic element
Graphic element
Graphic element

Tilføj din overskrift her

For nogle er basketball en mærkelig sport med en kurv i hver ende, for andre er det om lækre driblinger og højtflyvende dunk.

For os på Svendborg Efterskole er det en livsstil!

På Svendborg Efterskole har du med basketball som linjefag mulighed for at udvikle dig som basketballspiller. Om du er ny spiller eller har spillet i flere år er underordnet, det vigtigste er, at du har et ønske om at blive bedre.

Du vil blive trænet af trænere der alle har dyrket sporten på højeste niveau og dermed få muligheden for at blive dygtigere, uanset om du er begynder eller har spillet i mange år. Foruden vores egne dygtigere trænere vil der komme meget kompetente trænere – kendt fra såvel det det danske som det udenlandske basket miljø.

Vi er stolte af vores træner på basketballlinjen, Marco Cerini, som er en kapacitet i dansk basketball. Marco har været træner i mange år og er nuværende assistenttræner for Svendborg Rabbits. Marco kommer oprindeligt fra Italien, hvor han har været træner, inden han flyttede til Danmark. Med Marco som din kommende træner, tør vi godt love, at du vil udvikle dit spil uanset dit niveau.

Træningen vil være varieret, så du får mulighed for at udvikle dig. Vi arbejder med:

  • Teknisk træning
  • Taktisk træning
  • Fysisk træning

Vi tilrettelægger træningen så den enkelte spiller udfordres på sit niveau, og samtidigt bliver en vigtig del af holdet.

Oplev skolen

VARIERET OG FYSISK TRÆNING

Træningen vil være varieret, så du får mulighed for at udvikle dig teknisk, taktisk og fysisk. Vi tilrettelægger træningen, så den enkelte spiller udfordres på sit niveau, og samtidigt bliver en vigtig del af et hold. Vi skal i løbet af året spille i flere turneringer på forskellige niveauer, ligesom vi deltager i efterskolernes basketball turnering. For at du udvikler dig mest muligt har vi tilknyttet fysisk træning, så du som spiller arbejder med at blive stærkere, hurtigere, smidigere, hoppe højere og sidst men ikke mindst mere skadesfri. Vi tager med vores basketballlinje på træningslejr i udlandet hvor vi skal spille og have oplevelser med andre der ligesom os brænder for basketball. Vi har i løbet af året besøg af flere gæstetrænere fra forskellige steder i verden, som hjælper dig i din udvikling som basketballspiller.

Mellemrubrik

Træningen vil være varieret, så du får mulighed for at udvikle dig. Vi arbejder med: Teknisk træning Taktisk træning Fysisk træning Vi tilrettelægger træningen så den enkelte spiller udfordres på sit niveau, og samtidigt bliver en vigtig del af holdet.

Ses vi?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Film linjen
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Film

På FILM får du mulighed for at fortælle den historie du brænder for. Du vil i løbet at året blive præsenteret for forskellige fortælletekniker og medier. Drømmer du om at arbejde indenfor medie/film brancen? så har du her en mulighed for eksperimentere og dygtiggøre dig.

Læs mere om Film-linjen.

Adventure linjen
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Adventure

På ADVENTURE samles de elever, der vil have et år fyldt med udfordring, fart og spænding i den indbydende sydfynske natur, hvor mountainbikesporene starter lige udenfor døren og hvor havet kun ligger et stenkast væk? Der vil være en vekslen mellem aktiviteter præget af ro, fordybelse, koordination, koncentration, balance, spænding, høj puls og adrenalinsus.

Læs mere om Adventure-linjen.

Basket linje
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Basketball

På BASKETBALL samles både erfarne og nye spillere. For nogle er basketball en mærkelig sport med en kurv i hver ende, for andre er det om lækre driblinger og højtflyvende dunk. For os på Svendborg Efterskole er det en livsstil!

Læs mere om Basketball-linjen.

Foto linjen
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Foto

På FOTO vil du opdage at fotografi er så meget mere, end at kunne tage skarpe billeder. Det er en helt anden måde at se verden på. På fotolinjen skal vi ikke bare lære at fange øjeblikke med kameraet, men også at skabe dem selv. Vi skal lege med lyset og skabe forskellige visuelle udtryk.

Læs mere om Foto-linjen.

Verdensborger linjen
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Verdens­borger

På VERDENSBORGER kan du blive en stærk kommunikator i samfundet – med de mest moderne virkemidler. Du kan starte en løbebane inden for politisk aktivisme, ngo-verdenen, pr., reklame, kommunikation, politik – eller bare fordi elsker at debattere og afprøve dine holdninger i dialog med andre.

Læs mere om Verdensborger-linjen.

Dans linjen
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Dans

På DANS  vil vi give dig en solid dansefaglig base, udvikle dit koreografiske potentiale samt udvide din viden omkring dans – både kropsligt og teoretisk. Dansestilene på skolen vil være et spændende udpluk af forskellige stilarter fra bl.a. Hip Hop, Girly Style, Moderne og Contemporary til de mere eksperimenterende og fusionerede stilarter, hvor vi mikser lidt af det hele.

Læs mere om Danse-linjen.

Amerikansk fodbold
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Ameri­kansk fodbold

På AMERIKANSK FODBOLD træner du mere end bare et spil. Det lærer dig værdifulde kompetencer, som du bærer med dig i andre aspekter af deres liv. Værdier som teamwork, disciplin, udholdenhed, målsætning, håndtering af succes og fiasko er nødvendige og naturligt implementeret i amerikansk fodbold.

Læs mere om Amerikansk Fodbold-linje.

E-sport linjen
Graphic element

Tjek vores andre linjer

E-sport & teknologi

På ESPORT & TEKNOLOGI på Svendborg Efterskole vil mere end blot at uddanne elever til dygtige esportsudøvere.
Derfor vil du på eSport & Teknologi lære, hvordan du gennem arbejde med dit eget mindset og din selvforståelse kan udvikle dit talent. (linjen er ikke mulig fra 2023-24 og frem)

Læs mere om Esport-linjen.

| | | | | | |