Undervisning

Det sidste år i grundskolen skulle gerne være så godt og sjovt, at du får mod og lyst til din fremtidige ungdomsuddannelse og til de uddannelser der kommer derefter.

Vi vil gøre alt for at du skal få “en på opleveren” og hvis du selv har samme indstilling, så kan det ikke andet end blive et fantastisk efterskoleår.

Vi tilbyder dig et skoleår med både en traditionel samt en anderledes undervisning, et år der sikrer at du bliver klar til fremtidens udfordringer. Vi mener ikke, at man kun lærer ved at sidde i et klasseværelse og høre på læreren, men også ved at gå i dialog, tage ansvar for egen læring og gå aktivt ind i undervisningen.

Som elev skal du have mest muligt med dig, både fagligt og personligt. Her vil du lære at studere. Det betyder at beskæftige sig ivrigt med noget. Vi vil sikre, at du tilegner dig færdigheder og kompetencer, der giver dig gode muligheder i et stadigt mere komplekst samfund.

På Svendborg Medie & Sportsefterskole er det eleven, der er i centrum for læring. Her vil du opleve, at du i samarbejde med andre er producerende og formidlende af jeres projekter. Læreren er både underviser og vejleder og er med til at skabe nogle rammer, der gør det sjovt og let at lære. Læreren bliver din vejleder, der følger dig tæt, giver dig vejledning og gode råd.

Alle kommer med deres forudsætninger og vi tror, at alle har noget at bidrage med. At være dygtig betyder for os, at man er god til at samarbejde, ser andres kvaliteter og kompetencer og ikke er bange for at udfordre sig selv.

Derfor forventer vi meget af jer, for hvis vi ikke gør os umage, så udfordrer vi ikke os selv. Af samme grund skal det vi producerer, også være af en sådan kvalitet, at det kan ses af andre end os selv, og allerhelst give værdi til andre.

Kom og besøg os, se og oplev hvad vi kan tilbyde dig.

Tilmeld
camps

30/10
kl. 19-21

10/11
kl. 11-13

26/11
kl. 19-21

Denne hjemmeside benytter cookies for at sikre den bedste oplevelse.