Film

Du brænder for at omsætte og formidle dine ideer til historier gennem levende billeder. Du elsker at få idéer, finder på historier og skrive manuskript, at filme, spille skuespil, sørge for den gode lyd, redigere eller sørge for at alt er planlagt og klar til optagelse.

I FILM vil du og dine kammerater i løbet af de første måneder få et bredt kendskab samt forståelse for de mange processer og redskaber, man benytter sig af når man fortæller historier via levende billeder.

Vi vil komme omkring:

  • Idéudvikling
  • Manuskriptskrivning
  • Skuespil
  • Fotografering
  • Lyd
  • Redigering
  • Produktionsplanlægning.

Vores youtube-kanal: Svendborg Efterskole Filmlinjen kan ses her

Sådan fungerer undervisningen

Vi bestræber os på, at så meget af undervisningen er baseret på praktisk undervisning, hvor vi tager udgangspunkt i jeres idéer og materiale. Dog vil der være timer med mere teori da vi skal have styr på dette, for at vide, hvordan vi laver de fedeste produktioner.

Vi har som udgangspunkt to store produktioner i løbet af skoleåret. En midtvejs-produktion og en afgangs-produktion.

Der vil også være perioder i året, hvor I har stor medindflydelse på, hvad vi skal lave og I kan komme med forslag til, hvad I gerne vil udvikle mere af i undervisningen.

I starten af året tager vi en dag til Odense Film Festival og ser en masse kortfilm. I januar tager vi vores midtvejsproduktioner med til Dolly Filmfestival for Efterskoler og I foråret deltager vi i The Next Filmfestival  med vores afgangsproduktioner. Hvis muligt planlægger vi derudover en tur med overnatning i løbet af året.

Udstyr

På nuværende tidspunkt er vi i besiddelse af fem GH5 kamerapakker, til hver pakke er mikrofoner, stativ, boomstænger mm. Vi har 5 redigeringsstationer plus en station til speciel effects, fordelt i 3 klippesuiter. Herudover råder vi over et stort studie. I skal selv medbringe SD-kort til brug i jeres produktioner.

 

Se årets
produktioner

Denne hjemmeside benytter cookies for at sikre den bedste oplevelse.