Linje

Film

film
Thumb graphic
film
Thumb graphic
Thumb graphic
film
Thumb graphic

Du brænder for at omsætte og formidle dine ideer til historier gennem levende billeder. Du elsker at få idéer, finder på historier og skrive manuskript, at filme, spille skuespil, sørge for den gode lyd, redigere eller sørge for at alt er planlagt og klar til optagelse.

I FILM vil du og dine kammerater i løbet af de første måneder få et bredt kendskab samt forståelse for de mange processer og redskaber, man benytter sig af når man fortæller historier via levende billeder.

Vi vil komme omkring:

  • Idéudvikling
  • Manuskriptskrivning
  • Skuespil
  • Fotografering
  • Lyd
  • Redigering
  • Produktionsplanlægning

På nuværende tidspunkt er vi i besiddelse af fem GH5 kamerapakker, til hver pakke er mikrofoner, stativ, boomstænger mm. Vi har 5 redigeringsstationer plus en station til speciel effects, fordelt i 3 klippesuiter. Herudover råder vi over et stort studie. I skal selv medbringe SD-kort til brug i jeres produktioner.

Oplev skolen

SÅDAN FUNGERER UNDERVISNINGEN

Vi bestræber os på, at så meget af undervisningen er baseret på praktisk undervisning, hvor vi tager udgangspunkt i jeres idéer og materiale. Dog vil der være timer med mere teori da vi skal have styr på dette, for at vide, hvordan vi laver de fedeste produktioner.

Vi har som udgangspunkt to store produktioner i løbet af skoleåret. En midtvejs-produktion og en afgangs-produktion.

Der vil også være perioder i året, hvor I har stor medindflydelse på, hvad vi skal lave og I kan komme med forslag til, hvad I gerne vil udvikle mere af i undervisningen.

I starten af året tager vi en dag til Odense Film Festival og ser en masse kortfilm. I januar tager vi vores midtvejsproduktioner med til Dolly Filmfestival for Efterskoler og I foråret deltager vi i The Next Filmfestival med vores afgangsproduktioner. Hvis muligt planlægger vi derudover en tur med overnatning i løbet af året.

Journalist linjen
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Journalist

På JOURNALIST lærer du at formidle den personlige fortælling eller breaking news gennem skrift, lyd eller billeder. Du får lov at udvikle dine evner med både kamera, mikrofon og pen, når vi sammen udforsker de redskaber, man gør brug af som journalist.

Læs mere om Journalist-linjen.

Film linjen
Afspil video om Film linjen
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Film

På FILM får du mulighed for at fortælle den historie du brænder for. Du vil i løbet at året blive præsenteret for forskellige fortælletekniker og medier. Drømmer du om at arbejde indenfor medie/film brancen? så har du her en mulighed for eksperimentere og dygtiggøre dig.

Læs mere om Film-linjen.

Adventure linjen
Afspil video om Adventure linjen
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Adventure

På ADVENTURE samles de elever, der vil have et år fyldt med udfordring, fart og spænding i den indbydende sydfynske natur, hvor mountainbikesporene starter lige udenfor døren og hvor havet kun ligger et stenkast væk? Der vil være en vekslen mellem aktiviteter præget af ro, fordybelse, koordination, koncentration, balance, spænding, høj puls og adrenalinsus.

Læs mere om Adventure-linjen.

Basket linje
Afspil video om Basket linje
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Basketball

På BASKETBALL samles både erfarne og nye spillere. For nogle er basketball en mærkelig sport med en kurv i hver ende, for andre er det om lækre driblinger og højtflyvende dunk. For os på Svendborg Efterskole er det en livsstil!

Læs mere om Basketball-linjen.

Foto linjen
Afspil video om Foto linjen
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Foto

På FOTO vil du opdage at fotografi er så meget mere, end at kunne tage skarpe billeder. Det er en helt anden måde at se verden på. På fotolinjen skal vi ikke bare lære at fange øjeblikke med kameraet, men også at skabe dem selv. Vi skal lege med lyset og skabe forskellige visuelle udtryk.

Læs mere om Foto-linjen.

Verdensborger linjen
Afspil video om Verdensborger linjen
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Verdens­borger

På VERDENSBORGER kan du blive en stærk kommunikator i samfundet – med de mest moderne virkemidler. Du kan starte en løbebane inden for politisk aktivisme, ngo-verdenen, pr., reklame, kommunikation, politik – eller bare fordi elsker at debattere og afprøve dine holdninger i dialog med andre.

Læs mere om Verdensborger-linjen.

Dans linjen
Afspil video om Dans linjen
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Dans

På DANS  vil vi give dig en solid dansefaglig base, udvikle dit koreografiske potentiale samt udvide din viden omkring dans – både kropsligt og teoretisk. Dansestilene på skolen vil være et spændende udpluk af forskellige stilarter fra bl.a. Hip Hop, Girly Style, Moderne og Contemporary til de mere eksperimenterende og fusionerede stilarter, hvor vi mikser lidt af det hele.

Læs mere om Danse-linjen.

Amerikansk fodbold
Afspil video om Amerikansk fodbold
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Ameri­kansk fodbold

På AMERIKANSK FODBOLD træner du mere end bare et spil. Det lærer dig værdifulde kompetencer, som du bærer med dig i andre aspekter af deres liv. Værdier som teamwork, disciplin, udholdenhed, målsætning, håndtering af succes og fiasko er nødvendige og naturligt implementeret i amerikansk fodbold.

Læs mere om Amerikansk Fodbold-linje.

| | | | | | |