Weekender

Weekender på Svendborg Efterskole

I weekenderne er der tid til at være sammen på en anden måde, og der er tid til at dyrke venskaber og fællesskab. Der vil være aktiviteter i weekenderne som du deltager i, når du vælger at være på skolen i weekenden. Man er som elev altid velkommen til at foreslå aktiviteter eller være med til at planlægge en weekend. Weekender betyder samvær, og vi nyder at kunne være sammen med jer på en anden måde end i hverdagen.

Du kan se et eksempel på en skolekalender for dette skoleår, med oversigt over forskellige weekends her …

Blive-weekends er weekends, hvor vi beder om, at alle eleverne bliver på skolen. Her er altid et sjovt program med temaaftner, udendørsaktiviteter, temaaftner, sport i hallen, foredrag af personer udefra, linje aktiviteter, fester, outdoor aktiviteter, cykelture ud i naturen, letiecafé, spilaftner og film-hygge.

Alle elever kan foreslå aktiviteter eller være med til at planlægge programmet i en weekend.

Vores udlandsrejse kan også gå ind over en blive-weekend.
MAY:SOUND er vores egen ungdoms- og musikfestival, som også vil være en bliveweekend..

(mærket XX i vores årskalender (link), her beder vi lige modsat elever tage hjem i en forlænget weekend og lige få sovet ud og slappet af. Hvis en elev ikke kan tage hjem, kan han/hun selvfølgelig blive på skolen.

Almindelige weekends, er hvor nogle elever tager hjem og andre bliver på skolen og hygger. Nogle gange har vi mange tilbud til dem, som bliver, andre gange er det ikke arrangeret så meget – det har du som elev, også stor indflydelse på.

Mange elever bruger dagene til at slappe godt af, lave lektier, gå på café og butikker i Svendborg eller Odense, cykle ud i skoven eller tage en dukkert på standen.

Der er altid lærere på skolen, som søger for, at alle passer spisetiderne, og som har tid til en snak eller lektiehjælp.

Vi har også forskellige andre typer af weekender med besøg af familie, rundvisninger, åbnet hus og måske helt nye programpunkter.

Svendborg Efterskole Logo