Verdensmål klassen

Verdensmålklassen

Ønsker du et alternativt år i 10. klasse, hvor rammen for undervisningen er projektstyret og indholdet handler om fremtiden – FNs verdensmål.
I Projekt Verdensmål arbejder vi projektbaseret, eleven vil lære hvordan man arbejder i et projektforløb fra start til slut og skal forhold sig til proces, delmål, at kunne navigere i kaos og skabe overblik.
Indholdet fokuserer på det, der sker lige nu – vores verden med udgangspunkt i FNs Verdensmål.
Undervisningen vil tage udgangspunkt i elevernes interesse og eleverne vil være med til at forme og udvikle indhold.
Undervisningen vil blive opdelt, så vi i nogle uger har basisfag, der vil minde om de faglige fag vi kender. Her vil vi tilegne os faglige færdigheder, vi skal bruge i de projekter vi arbejder med. I andre uger vil vi arbejde projektorienteret med verdensmålene.
Et år i projektklassen, vil give dig kompetencer indenfor projektstyret arbejde, i at arbejde tværfagligt, det vil træne dit overblik og så vil vi sammen blive klogere på verden.
Vi glæder os til at udfordre jer og til at blive udfordret.