Linje

eSport & Teknologi

Graphic element
Graphic element

eSport & Teknologi på Svendborg Efterskole vil mere end blot at uddanne elever til dygtige esportsudøvere.
Derfor vil du på eSport & Teknologi lære, hvordan du gennem arbejde med dit eget mindset og din selvforståelse kan udvikle dit talent.

Du vil skulle arbejde med håndtering af udfordringer, mødet med modstand, egen indsats, konstruktiv feedback og at lære af andres succes. Derudover vil du lære noget om at brande dig selv som sportsudøver, samt hvilke andre karrieremuligheder, der findes inden for esport. Vi arbejder med:

 • CS:GO
 • Individuel træningsplan.
 • Spilmekanikker og -taktikker.
 • Præstationsfremmende hjernetræning.
 • Kommunikation, branding og SoMe.

Teknologi og spildesign

I spildesign vil du komme til at dykke ned i nogle af de fundamentale aspekter i at lave et godt spil. Du vil lære, hvordan man gennem prototyper og brugertest opbygger en bane, så den er fed for spilleren. Vi vil også kigge på, hvad der gør et spil til esport og ikke bare underholdning. 

Der er fokus på:

 • Spiludvikling
 • Opbygning af levels/maps
 • Kreativ designproces
 • Udvikling vha. prototyper og brugertest
Dyk ned i nogle af de fundamentale aspekter i at lave et godt spil

Oplev skolen

I LØBET AF ÅRET VIL VI OGSÅ KIGGE PÅ ANDRE TEKNO­LOGIER, SÅ SOM:

 • Virtual Reality
 • Robotter
 • 3d print

I det 21. århundrede er der efterspørgsel på mennesker, der kan håndtere og udvikle komplekse digitale teknologier. Behovet er stigende, så måske kan du se en fremtidig karriere indenfor den digitale verden. Ved at arbejde med både eSport & Teknologi på Svendborg Efterskole, giver du dig selv mulighed for at afprøve dette.
Dit mindset og selvforståelse er afgørende for din succes både inden for esport og design. Derfor arbejdes der intensivt med mindset i undervisningen. Her skabes rammerne for et exceptionelt læringsmiljø, som vi i fællesskab vil udfylde. Fysisk træning og fokus på kost er ligeledes en del af hverdagen. Undervisningen foregår i innovative omgivelser med højt til loftet.

Ses vi?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Film linjen
Afspil video
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Film

På FILM får du mulighed for at fortælle den historie du brænder for. Du vil i løbet at året blive præsenteret for forskellige fortælletekniker og medier. Drømmer du om at arbejde indenfor medie/film brancen? så har du her en mulighed for eksperimentere og dygtiggøre dig.

Læs mere om Film-linjen.

Adventure linjen
Afspil video
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Adventure

På ADVENTURE samles de elever, der vil have et år fyldt med udfordring, fart og spænding i den indbydende sydfynske natur, hvor mountainbikesporene starter lige udenfor døren og hvor havet kun ligger et stenkast væk? Der vil være en vekslen mellem aktiviteter præget af ro, fordybelse, koordination, koncentration, balance, spænding, høj puls og adrenalinsus.

Læs mere om Adventure-linjen.

Basket linje
Afspil video
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Basketball

På BASKETBALL samles både erfarne og nye spillere. For nogle er basketball en mærkelig sport med en kurv i hver ende, for andre er det om lækre driblinger og højtflyvende dunk. For os på Svendborg Efterskole er det en livsstil!

Læs mere om Basketball-linjen.

Foto linjen
Afspil video
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Foto

På FOTO vil du opdage at fotografi er så meget mere, end at kunne tage skarpe billeder. Det er en helt anden måde at se verden på. På fotolinjen skal vi ikke bare lære at fange øjeblikke med kameraet, men også at skabe dem selv. Vi skal lege med lyset og skabe forskellige visuelle udtryk.

Læs mere om Foto-linjen.

Verdensborger linjen
Afspil video
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Verdens­borger

På VERDENSBORGER kan du blive en stærk kommunikator i samfundet – med de mest moderne virkemidler. Du kan starte en løbebane inden for politisk aktivisme, ngo-verdenen, pr., reklame, kommunikation, politik – eller bare fordi elsker at debattere og afprøve dine holdninger i dialog med andre.

Læs mere om Verdensborger-linjen.

Dans linjen
Afspil video
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Dans

På DANS  vil vi give dig en solid dansefaglig base, udvikle dit koreografiske potentiale samt udvide din viden omkring dans – både kropsligt og teoretisk. Dansestilene på skolen vil være et spændende udpluk af forskellige stilarter fra bl.a. Hip Hop, Girly Style, Moderne og Contemporary til de mere eksperimenterende og fusionerede stilarter, hvor vi mikser lidt af det hele.

Læs mere om Danse-linjen.

Amerikansk fodbold
Afspil video
Graphic element

Tjek vores andre linjer

Ameri­kansk fodbold

På AMERIKANSK FODBOLD træner du mere end bare et spil. Det lærer dig værdifulde kompetencer, som du bærer med dig i andre aspekter af deres liv. Værdier som teamwork, disciplin, udholdenhed, målsætning, håndtering af succes og fiasko er nødvendige og naturligt implementeret i amerikansk fodbold.

Læs mere om Amerikansk Fodbold-linje.

E-sport linjen
Graphic element

Tjek vores andre linjer

E-sport & teknologi

På ESPORT & TEKNOLOGI på Svendborg Efterskole vil mere end blot at uddanne elever til dygtige esportsudøvere.
Derfor vil du på eSport & Teknologi lære, hvordan du gennem arbejde med dit eget mindset og din selvforståelse kan udvikle dit talent. (linjen er ikke mulig fra 2023-24 og frem)

Læs mere om Esport-linjen.

| | | | | | |