eSport & Teknologi

eSport & Teknologi på Svendborg Efterskole vil mere end blot at uddanne elever til dygtige esportsudøvere.
Derfor vil du på eSport & Teknologi lære, hvordan du gennem arbejde med dit eget mindset og din selvforståelse kan udvikle dit talent.

Du vil skulle arbejde med håndtering af udfordringer, mødet med modstand, egen indsats, konstruktiv feedback og at lære af andres succes. Derudover vil du lære noget om at brande dig selv som sportsudøver, samt hvilke andre karrieremuligheder, der findes inden for esport. Vi arbejder med:
● CS:GO
● Individuel træningsplan.
● Spilmekanikker og -taktikker.
● Præstationsfremmende hjernetræning.
● Kommunikation, branding og SoMe.


 

Teknologi og spildesign:

I spildesign vil du komme til at dykke ned i nogle af de fundamentale aspekter i at lave et godt spil. Du vil lære, hvordan man gennem prototyper og brugertest opbygger en bane, så den er fed for spilleren. Vi vil også kigge på, hvad der gør et spil til esport og ikke bare underholdning. 

Der er fokus på:
● Spiludvikling
● Opbygning af levels/maps
● Kreativ designproces
● Udvikling vha. prototyper og brugertest

I løbet af året vil vi også kigge på andre teknologier, så som:

● Virtual Reality
● Robotter
● 3d print

I det 21. århundrede er der efterspørgsel på mennesker, der kan håndtere og udvikle komplekse digitale teknologier. Behovet er stigende, så måske kan du se en fremtidig karriere indenfor den digitale verden. Ved at arbejde med både eSport & Teknologi på Svendborg Efterskole, giver du dig selv mulighed for at afprøve dette.
Dit mindset og selvforståelse er afgørende for din succes både inden for esport og design. Derfor arbejdes der intensivt med mindset i undervisningen. Her skabes rammerne for et exceptionelt læringsmiljø, som vi i fællesskab vil udfylde. Fysisk træning og fokus på kost er ligeledes en del af hverdagen. Undervisningen foregår i innovative omgivelser med højt til loftet.

Denne hjemmeside benytter cookies for at sikre den bedste oplevelse.