eSport & Teknologi

eSport & Teknologi på Svendborg Medie & Sportsefterskole vil mere end blot at uddanne elever til dygtige esportsudøvere.
Derfor vil du på eSport & Teknologi lære, hvordan du gennem arbejde med dit eget mindset og din selvforståelse kan udvikle dit talent.

eSport

Du vil skulle arbejde med håndtering af udfordringer, mødet med modstand, egen indsats, konstruktiv feedback og at lære af andres succes. Derudover vil du lære noget om at brande dig selv som sportsudøver, samt hvilke andre karrieremuligheder, der findes inden for esport. Vi arbejder med:
● CS:GO
● Individuel træningsplan.
● Spilmekanikker og -taktikker.
● Præstationsfremmende hjernetræning.
● Kommunikation, branding og SoMe.

Teknologi og spildesign:
I spildesign vil du komme til at dykke ned i nogle af de fundamentale aspekter i at lave et godt spil. Du vil lære, hvordan man gennem prototyper og brugertest opbygger en bane, så den er fed for spilleren. Vi vil også kigge på, hvad der gør et spil til esport og ikke bare underholdning. Der er fokus på:
● Spiludvikling
● Opbygning af levels/maps
● Kreativ designproces
● Udvikling vha. prototyper og brugertest

I løbet af året vil vi også kigge på andre teknologier, så som:
● Virtual Reality
● Robotter
● 3d print

I det 21. århundrede er der efterspørgsel på mennesker, der kan håndtere og udvikle komplekse digitale teknologier. Behovet er stigende, så måske kan du se en fremtidig karriere indenfor den digitale verden. Ved at arbejde med både eSport & Teknologi på Svendborg Medie & Sportsefterskole, giver du dig selv mulighed for at afprøve dette.
Dit mindset og selvforståelse er afgørende for din succes både inden for esport og design. Derfor arbejdes der intensivt med mindset i undervisningen. Her skabes rammerne for et exceptionelt læringsmiljø, som vi i fællesskab vil udfylde. Fysisk træning og fokus på kost er ligeledes en del af hverdagen. Undervisningen foregår i innovative omgivelser med højt til loftet.

Samarbejdspartnere:

TrainE:

TrainE tilbyder professionel træning og undervisning i esport med fokus på udøverens mentale og fysiske sundhed. Teamet er bestående af dygtige og erfarne undervisere, der hver især er drevet af passionen og gejsten for esporten, og som har konkurreret på højt nationalt- og internationalt plan.
Vores fokus er at skabe exceptionelle læringsmiljøer. Vi bestræber os på at lave rammer i undervisningen, hvor det er risikofrit at fejle, og hvor det er læringen, der er i fokus. Vi giver udøverne redskaber til at håndtere modgang, samt en indsigt i, hvordan man udvikler et positivt mindset – værktøjer, der let kan overføres til andre fag og elementer i livet.

Traine.dk

TrainE / Thomas Dyrensborg:

● Underviser på eSport & Teknologi
● Tidligere spiller for Danmarks 5. bedste hold (CS:GO)
● Tidligere analytiker for Astralis
● Tidligere coach for SK-Gaming
● Studerer Bygningskonstruktør på UCL

TrainE / Jacob Sommer:
● Medvirker i udviklingen af eSport & Teknologi
● Undervisningsansvarlig i TrainE
● Esport træner på Campus Vejle Sportscollege
● Instruktør på CS:GO B Træneruddannelsen hos DGI
● Tidligere spiller for Danmarks 9. bedste hold (CS:GO)
● Tidligere træner for Danmarks 7. bedste hold (CS:GO)
● Tidligere Esport underviser på Højer Design Efterskole
● Studerer Erhvervsøkonomi på Syddansk Universitet

Artifact Game Solutions v/ Denni Pedersen og Mathias Gudmand:

Artifact Games Solutions er et spilfirma, som har kontor på Den Fynske Spilfabrik i Årslev.
Til daglig arbejder vi med at lave computerspil og digitale oplevelser, og ved siden af vores produktion har vi undervisning og afholder workshops i spiludvikling. I undervisningen fokuserer vi ikke kun på faglige kompetencer, men også på kreativitet og motivation gennem designprocesser, som er styret af den enkelte elevs vision.
www.artifact.games

Undervisning – bl.a.
● Underviser på eSport & Teknologi
● Struer Fri Fagskole – Game Design linje
● Hedensted Ungdomsskole – Game Design valghold
● Insero Science Camps
● EASV – Unity spildesign valgfag på Datamatiker

Produkter – bl.a.
● Brætspillet Tyvenes By udgivet af Game Inventors
● Virtual reality Viking smedje.
● Promoverings-spil til Regner Grasten filmen – Kidnapning

Thurø eSport:

Thurø eSport er en folkeoplysende forening, der i samarbejde med TrainE, Movedby Gertz, Svendborg Erhvervsskole og Gymnasier samt Svendborg Medie & Sportsefterskole har udviklet talentudviklingskonceptet, ”eTalent”. eTalent kombinerer træning i eSport med mindset-baseret undervisning og præstationsfremmende hjernetræning, som væsentlige elementer i en talentudviklingskultur, der ikke alene fremmer udviklingen af eSportstalenter,
forebygger skader, forbedrer koncentrations- og indlæringsevnen, men også kan blive springbræt for en erhvervskarriere.

Tilmeld
camps

30/10
kl. 19-21

10/11
kl. 11-13

26/11
kl. 19-21

Denne hjemmeside benytter cookies for at sikre den bedste oplevelse.