Fagene du kender...

Når du vælger 9. klasse, vil du blive undervist i alle de fag du kender fra din folke-, privat- eller friskole. Du får undervisning i dansk, matematik, engelsk, kulturfag, idræt og naturfag. I sprogfagene kan du vælge mellem tysk eller fransk. I 9. klasse skal du desuden også lave en projektopgave.

I 9. klasse afslutter du året med skriftlige og mundtlige afgangsprøver i fra ministeriet udvalgte fag.

Skoletasken

På Svendborg Efterskole er skoletasken erstattet med den MacBook du får udleveret i starten af skoleåret. Det meste af undervisningen, er derfor digital. Du kan læse mere om de pædagogiske tanker bag under Undervisning -> Pædagogisk praksis.

Linjefag

Alle har udover de faglige timer også linjefag, det kan du læse mere om under linjefag.