Vi er på udkig efter en kollega, der har lyst til at arbejde med unge, undervisning og efterskoleliv!

Er du vores kommende kollega på Svendborg Efterskole?

Vi søger en kollega, der kan undervise i

• Engelsk og føre en klasse et afgangseksamen.
  • Evt dansk.
  • Gode ideer til spændende valgfag.
  • Indgå i et fast vagtteam, tirsdage aftener.
  • Deltage i vores fælles studierejse i uge 21.
  • Fra 1. august vil der være mulighed for at byde ind på andre fag.

Fra 1. marts 2024 tilbyder vi

• Barselsvikariat i 11 måneder med mulighed for forlængelse.
  • I en af fagbevægelsens tidligere kursusejendomme laver vi efterskole, hvor vi praktiserer vores værdier  baseret på dialog, mangfoldighed og medansvar.

Vi har 3 hovedindgange til vores efterskole: Sport, Medie og Samfund – og vi er ret vilde med at kunne samle unge mennesker med forskellige interesser på én skole.

Vil du være med til at skabe Svendborg Efterskole? Det vil blive sammen med ca. 156 elever og 35 tilknyttede ansatte:

• Du har lyst til at være efterskolelærer, med alt hvad det indebærer af undervisning, skæve arbejdstider, samtaler om livet og rollemodel for god kultur
  • Du kan lide at arbejde med unge mennesker, både når de synger, og når de spræller
  • Du elsker at undervise og planlægge aktiviteter for unge mennesker

Stillingen er 100% ansættelsesgrad – som vil indbefatte undervisning, tilsyn – samt andre efterskole opgaver. Ansættelse vil ske efter overenskomst mellem Finansministeriet og lærernes centralorganisation.

Forstander, Mads Pedersen: mp@svendborg-efterskole.dk
Vi afholder fælles rundvisning/besøg på skolen, onsdag den 17. januar 2024 kl. 16.00.
Du kan finde mere information om Svendborg Efterskole på: https://svendborg-efterskole.dk/

Deadline for ansøgning: 23. januar 2024 kl. 12.00 til kontor@svendborg-efterskole.dk (alle bilag bedes samlet i én pdf-fil)
Samtaler afholdes: i uge 4