Generelt

Svendborg Efterskole er en skole, der består af ca. 125 elever, der er fordelt i 9. og 10. klasse samt på otte forskellige linjer under sport, medie eller verdensborger. Det giver et bredt udbud og elever med forskellige interesser. Man vælger ét linjefag for hele året, da vi gerne vil specialisere jer i lige netop det I brænder for, og det kan vi bedst, hvis vi får opbygget en god holdånd og kan arbejde med jeres dygtiggørelse og specialisering gennem et helt år. 

Vi er en skole, der vægter fællesskabet og forståelsen for hinanden højt. Vi er et sted, hvor vi skal kunne dyrke forskellige interesser side om side. Svendborg Efterskole ligger i udkanten af Svendborg, mellem by, hav og skov, hvilket giver muligheder som vi benytter os af både i fritiden og i undervisningen.

På Svendborg Efterskole bliver du en del af et forpligtende fællesskab. Vi møder hinanden i øjenhøjde med respekt for hinanden. Vi forventer at man deltager i alle dele af efterskolelivet.

Skolens nye værdier

Svendborg Efterskole er i udvikling og vi har gennem de seneste år arbejdet med nye værdier; medansvar, dialog og mangfoldighed, hvilke vi er i gang med at udfolde i daglig praksis. På Svendborg Efterskole er vi et ungt, men erfarent og mangfoldigt team, hvilket betyder, at der ikke er så meget “vi plejer” og at vi er åbne over for idéer, tiltag og forslag fra jeres side.

Vi ønsker, at du lærer at tage ansvar for dit eget liv og for den verden, der omgiver dig. Det er vigtigt for os, at du føler dig hørt, men også at du forstår, at det at blive hørt ikke er det samme som at få ret.

Denne hjemmeside benytter cookies for at sikre den bedste oplevelse.