Køkken og rengøring

Køkken

Som elev skal du under dit ophold hjælpe til i køkkenet. Både i hverdagen og i weekenden vil du opleve at have køkkentjanser. I køkkenet hjælper man køkkenpersonalet med forefaldende arbejde.

Mad og måltider

Der bliver serveret tre hovedmåltider hver dag; morgen, middag og aften samt tre mellemmåltider; formiddag, eftermiddag og aften. Morgenmaden består af buffet med forskellige morgenmadsprodukter.

Middag består af et varmt måltid og aftensmad er rugbrød med pålæg, evt. suppleret med lidt lunt. Til mellemmåltiderne er der te, knækbrød og frugt.

Hos os spiser vi hovedmåltiderne sammen. Vi ser det som en værdi at være sammen omkring et måltid, og vi værdsætter den hyggelige tid sammen omkring bordet.

Kostpolitik

Vi tager i madlavning hensyn til allergier og imødekommer ønsker i forhold til kost til f.eks. vegetarer og veganere.

Rengøring

Vi er fælles om det meste, det gælder også rengøring. Hver kontaktgruppe får et område der skal gøres rent en gang ugentligt. Om aftenen skiftes man til at sørge for, at fællesområderne ser pæne ud, før vi går i seng. Eget værelse sørger man selv for er rengjort; det skal være pænt hver dag og én gang om ugen skal værelse og toilet gøres ordentligt rent.

Denne hjemmeside benytter cookies for at sikre den bedste oplevelse.